Reklamni proizvodi

U cjelokupnoj ponudi usluga nudimo Vam i veliki izbor kvalitetnih promotivnih poklona za Vaše poslovne partnere kao i uslugu dotiska na iste. Među preko tisuću artikala tu se nalaze kemijske olovke, upaljači, privjesci, rokovnici, kalendari, šalice i čaše, satovi, majice i razni drugi tekstilni odjevni predmeti. Ispod su navedene neke od tehnika kojima na razne promotivne artikle prenosimo poruku, slogan ili logo firme.

Sitotisak

Sitotisak je metoda rada pomoću sita. To je svila napeta na okvir na kojoj je prethodno snimljen željeni motiv. Povlačenjem boje preko svile sitne čestice boje prolaze na željeni predmet i tako ostavljaju otisak zadanog motiva. Boje koje se koriste u sitotisku imaju iznimno dug vijek trajanja i punoću na skoro svim tvrdim materijalima kao što su plastika, metal, drvo, guma, staklo, keramika i na tkaninama.

Sitotisak se najčešće koristi za tisak upaljača, olovki, rokovnika, kišobrana,provjesaka, satova, majica, torbi, ruksaka, kapa, vrećica kao i na ostale promotivne artikle kad su za to ispunjeni uvjeti.

Rototisak

Ova tehnika primjenjuje se na različitim vrstama materijala. Primjenjuje se na ravne i neravne površine od različitih vrsta materijala, od keramike, stakla, drveta, PVC-a, metala i dr. U praksi najčešće tehniku rototiska primjenjujemo na sve okrugle i valjkaste proizvode.

Rototisak se najčešće koristi za tisak upaljača, olovki i za sve okrugle i valjkaste proizvode kao i na ostale promotivne artikle kad su za to ispunjeni uvjeti.

Tampon tisak

Motiv se stvara na jetkanoj ravnoj ploči (klišeju). Elastični jastučić od silikonske gume (tampon) pritiskuje se na klišej na kome se nalazi boja. S tiskarske ploče boja se prenosi na tampon koji se pritišće na podlogu. Višebojni se otisak se može postići korištenjem više tiskovnih “glava”, jedna za drugom. Odlika tampon tiska je sposobnost da se tiska po vrlo nepravilnim površinama.

Tampon tisak se najčešće koristi za tisak upaljača, olovki, provjesaka, rokovnika, satova kao i na ostale promotivne artikle kad su za to ispunjeni uvjeti.

Slijepi tisak / foliotisak

Slijepi tisak je tehnika reljefnog tiska koja pomoću zagrijanih metalnih klišea pod pritiskom prenosi zadani motiv na medij. Može se koristiti za rokovnike, korice za knjige, memorandume, mape, vizitke, ulaznice, sigurnosne dokumenate i ostale grafičke proizvode. Svojim sjajem i efektom daju poseban izgled proizvoda.

Osnovni zahtjev kod slijepog tiska / foliotiska je da podloga mora biti sposobna deformirati se pod pritiskom i temperaturom.

Graviranje

Graviranje je mehanički postupak urezivanja ili jetkanja zadanog motiva (linija, ukrasa, znakova, likova i sl.) u tvrdu, obično ravnu površinu pravljenjem brazda u njoj.

Mehaničko CNC graviranje je tehnički postupak koji podrazumijeva krivolinijsko, foto i 3D graviranje, oblikovanje i bušenje pločastih materijala, kao što su drvo i razni metali: aluminij, mesing, inox, zlato, srebro i sl.

Lasersko graviranje je tehnički postupak urezivanja (linija, ukrasa, slova, slika i sl.) u tvrdu ili meku ravnu površinu pravljenjem brazda u njoj, putem kanalisanog laserskog (svjetlosnog) snopa (zraka). Materijali koji se mogu gravirati ili rezati ovom tehnikom su: drvo, guma, plastika, akril, tkanina, koža, kamen, eloksirani aluminij, papir/karton, keramika, staklo i široka paleta drugih nemetala.

3D Naljepnice

3D naljepnice na bolji način  prezentiraju  vaš logo na vašem proizvodu ili u samom reklamiranju. Daju naljepnici visoko sjajnu završnu obradu i eleganciju. Posebna poliuretanska masa koja dolazi na naljepnicu daje joj na neki način dodatnu leću koja povećava sam logo ili poruku koja se želi naglasiti.

Primjenjuju se u svim granama industrije  od proizvodnih do reklamnih. 3D naljepnice su otporne na sve  vremenske uvjete kao što su: sunce, kiša i snijeg te se kao takve mogu  lijepiti na bilo  koju podlogu (plastika, metal, aluminij, drvo, staklo…).  Same po sebi nisu krute te se mogu lagano savijati tako da postoji  mogućnost ljepljenja i na malo zakrivljene površine. Primjena 3D naljepnica: auto-moto industrija, nautika, graditeljstvo, proizvodnja računala, razne vrste privjesaka, odličja i medalje, dječje igračke, PVC stolarija, drvna industrija, metalna industrija, kupaonska industrija, elektronika, tekstilna industrija, reklamni proizvodi, rokovnici i fascikli.